Onderwerp: insmeren van cake
Kan je ook de cake insmeren met icing en dan marsepein erover heen?
het lijkt me van wel maar weet het niet zeker?
Alvast bedankt voor het antwoorden
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » insmeren van cake
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan je ook de cake insmeren met icing en dan marsepein erover heen?
het lijkt me van wel maar weet het niet zeker?
Alvast bedankt voor het antwoorden
Nee want icing hardt uit. Het is daarom niet functioneel en ook niet lekker.
De kant en klare Decorator Icing hardt niet uit, maar ook die zou ik zeker niet als onderlaag doen, eerder als toplaag...
Wat je in Engeland ziet is juist andersom, je gebruikt eerst marsepein en dan een laag van icing eroverheen. Zelf vind ik het echt mierzoet dus ik zou het niet doen.
Je kunt wel alleen icing gebruiken om de taart te bedekken als je wilt hoor, en die kant en klare trouwens bij Inge (in een potje, vanille en chocosmaak) is trouwens wel erg lekker, heel anders dan de gewone van suikerbakkerspoeder en eiwitpoeder.
Bedankt, dat gaat het dus niet worden, dan maak ik gewoon botercreme.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » insmeren van cake
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.