Onderwerp: Fondant en of marsepein voor bruidstaart
Hoi ik mag een bruidstaart maken misschien zelfs binnenkort nog 1. mijn vraag is als ik alleen marsepein gebruik (want bruid wil geen fondant, maar meng ik het er wel doorheen omdat je dan ook een strakkere bekelding krijgt) schijnt het dan niet door??? kan ik niet eerst bv de taart glazuren met wit zodat je ook een mooie taart krijgt, nog meer met botercreme insmeren lijkt me zo veel worden en een dikkere laag marsepein is ook niet lekker en ook niet makkelijk te verwerken. Bij een gewone fondant-bruidstaart (eventueel voor die andere die ik misschien mag maken)
dan doe je toch eerst een laagje marsepein en dan een laagje Fondant??? blijft dat op elkaar zitten of moet er dan nog een keer botercreme omheen.
Als ik dit weet is het ook wat gemakkelijker om de hoeveelheden en prijzen te berekenen. En welke fondant is hier ook geschikt voor zit er nog verschil in....ik wil naturlijk zo een strak mogelijke taart........wat een vragen allemaal hahaha
Ik hoop dat iemand me kan helpen.......gr Anke
"Een beetje van mezelf en een beetje van hier"