1

Onderwerp: vulling diepvries

Ik heb het nog niet gedaan dus ik vraag het maar even:
- kan een biscuit met banketbakkersroom en kersevlaaivulling in de diepvries?
- en eentje met mascarpone met jam?

2

Re: vulling diepvries

De eerste wel, da's geen probleem. De tweede zou ik niet weten, ken mascarpone niet. Alleen van hier dan ;)

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: vulling diepvries

IDe eerste ja, van de tweede durf ik het eigenlijk ook niet te zeggen. Voor wat betreft de kersenvlaaivulling raad ik je wel aan om een dun laagje botercreme er eerst onder te doen. Dan wordt het biscuit niet helemaal paars. Dat heb ik nl. een keertje gehad (ik had dus geen botercreme er onder :S )

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

4 Laatst bewerkt door kristien (06-02-2008 19:00)

Re: vulling diepvries

ah oei, aan de kleur had ik nog niet gedacht..
moet er dan ook een laagje boven - stijgen zal het niet doen maar mss wel intrekken in de bovenste laag?
dit is toch een vulling die door veel mensen hier wordt gebruikt he. Doen jullie er allemaal botercreme onder dan, onder de kersen?

5

Re: vulling diepvries

Ik doe er geen botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

6

Re: vulling diepvries

Ik denk het wel, ik had toen gewoon biscuit. Met chocoladebisuit zal je geen problemen hebben verwacht ik. Dat is vaak ook iet steviger.
Bovenop zou je botercreme kunnen doen voor de zekerheid.... Ik weet niet of dat perse nodig is hoor.

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl