Onderwerp: vulling diepvries
Ik heb het nog niet gedaan dus ik vraag het maar even:
- kan een biscuit met banketbakkersroom en kersevlaaivulling in de diepvries?
- en eentje met mascarpone met jam?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vulling diepvries
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb het nog niet gedaan dus ik vraag het maar even:
- kan een biscuit met banketbakkersroom en kersevlaaivulling in de diepvries?
- en eentje met mascarpone met jam?
De eerste wel, da's geen probleem. De tweede zou ik niet weten, ken mascarpone niet. Alleen van hier dan
IDe eerste ja, van de tweede durf ik het eigenlijk ook niet te zeggen. Voor wat betreft de kersenvlaaivulling raad ik je wel aan om een dun laagje botercreme er eerst onder te doen. Dan wordt het biscuit niet helemaal paars. Dat heb ik nl. een keertje gehad (ik had dus geen botercreme er onder )
ah oei, aan de kleur had ik nog niet gedacht..
moet er dan ook een laagje boven - stijgen zal het niet doen maar mss wel intrekken in de bovenste laag?
dit is toch een vulling die door veel mensen hier wordt gebruikt he. Doen jullie er allemaal botercreme onder dan, onder de kersen?
Ik doe er geen botercr
Ik denk het wel, ik had toen gewoon biscuit. Met chocoladebisuit zal je geen problemen hebben verwacht ik. Dat is vaak ook iet steviger.
Bovenop zou je botercreme kunnen doen voor de zekerheid.... Ik weet niet of dat perse nodig is hoor.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vulling diepvries
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.