Onderwerp: Monchoutaart
Even een vraagje over de monchoutaart met bastognebodem !? Ik las dat je 150 boter moest smelten maar hoeveel bastognekoeken moet je er dan bij doen(verkruimelen)?? Een heel pak ?
Ik hoor het graag !
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Monchoutaart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Even een vraagje over de monchoutaart met bastognebodem !? Ik las dat je 150 boter moest smelten maar hoeveel bastognekoeken moet je er dan bij doen(verkruimelen)?? Een heel pak ?
Ik hoor het graag !
hihihi... dat deed ik wel, goed kruimelen... maar eh... ik had dan wel weer van de koekjes gegeten.. sorry... flauw..
volgens mij gooi je er gewoon koek bij totdat het een stevige massa wordt, is het niet zo nauw verbonden hoeveel koekjes je verkruimeld.
Hahhaha nou zal wel zien dan ! Stevige massa,hmmmm
ja zodat je het als een onderlaag in de taartvorm kunt duwen en je de onderkant niet meer ziet (hetzelfde als de monchoutaart met kersenvulling...eh... die maakte ik in studententijd...)
snap je het een beetje?
dat mag met magarine maar tja ik houd het meest van roomboter! ik denk niet dat je het verschil echt zult proeven met veel bastogne koeken...
Ok nou dan denk ik dat ik voldoende weet ! *ahum*
Mmmm monchoutaart mijn favoriet!! Ben benieuwd of het gelukt is!
En inderdaad het is 1 pak bastognekoeken op 150 gr boter/margarine.
Bedankt Jos
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Monchoutaart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.