1

Onderwerp: Monchoutaart

Even een vraagje over de monchoutaart met bastognebodem !? Ik las dat je 150 boter moest smelten maar hoeveel bastognekoeken moet je er dan bij doen(verkruimelen)?? Een heel pak ?

Ik hoor het graag !

2

Re: Monchoutaart

hihihi... dat deed ik wel, goed kruimelen... maar eh... ik had dan wel weer van de koekjes gegeten.. sorry... flauw..
volgens mij gooi je er gewoon koek bij totdat het een stevige massa wordt, is het niet zo nauw verbonden hoeveel koekjes je verkruimeld.

ik functioneer alleen op suiker...

3

Re: Monchoutaart

:P ;) Hahhaha nou zal wel zien dan ! Stevige massa,hmmmm :think:

4

Re: Monchoutaart

ja zodat je het als een onderlaag in de taartvorm kunt duwen en je de onderkant niet meer ziet (hetzelfde als de monchoutaart met kersenvulling...eh... die maakte ik in studententijd...)
snap je het een beetje?

ik functioneer alleen op suiker...

5

Re: Monchoutaart

Ja denk het wel...enne de boter ? Is dat roomboter of kan het ook met margarine ofzo? http://img161.imageshack.us/img161/9761/emothdunnohlpg9.gif

6

Re: Monchoutaart

dat mag met magarine maar tja ik houd het meest van roomboter! :) ik denk niet dat je het verschil echt zult proeven met veel bastogne koeken...

ik functioneer alleen op suiker...

7

Re: Monchoutaart

Ok nou dan denk ik dat ik voldoende weet ! *ahum*

8

Re: Monchoutaart

Mmmm monchoutaart mijn favoriet!! Ben benieuwd of het gelukt is!

En inderdaad het is 1 pak bastognekoeken op 150 gr boter/margarine.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

9

Re: Monchoutaart

Bedankt Jos