Re: Caramel creme
Hoi,
Ik heb al eens bebogeen door de slagroom gedaan en dat ging goed.
Gewoon eerst de bebogeen goed doorroeren (of misschien een paar sec. in de magnetron) en dan door je slagroom kloppen.
Ook maak ik mijn botercreme met bebogeen. Dan vind ik hem het lekkerst.Groetjes!
Evelotte
Dank je voor de tip!! Dat scheelt weer in de tijd van afkoelen
Want geduld blijft een moeilijk ding...
En als het inderdaad niet zou lukken met opgewarmde slagroom lijkt dit me HET alternatief!! (Hoef ik niet 3 keer naar de supermarkt omdat het mislukt of zo
)
Groetjes,
Mirjam
Als dat zo is dan is het niet helemaal goed gegaan..... Je moet het blikje in een pan kokend water zetten (helemaal onder water) en dan anderhalf/ twee uur op een laag vuurtje laten koken.Wel even kijken of het blikje onder water blijft,ander wat gekookt water toevoegen.