Alles is zelf te maken...
Het makkelijkste is Marshmellowfondant 9om te maken dan want ik vind het makkelijkste zelf kopen )
Voordeel van fondant is dat het echt wit is, marsepein is wat gelig en kun je dus niet echt wit krijgen (er is wel witte kleurstof maar of dat nou zo goed werkt zijn de mensen het niet over eens)
marsepein kleurt makkelijker...dwz de kleuren zijn sneller dieper en donkerder maar je moet wel rekening houden met het feit dat blauw een andere kleur blauw wordt doordat marsepein een beetje gelig van zichzelf is)
Fondant (Pettinice bijv) kun je mooi mee boetseren als je er tylose in doet wordt het echt hard en marsepein niet.
Marsepein is lekkerder (:D vind ik dus)
En dan is er verschil in het bekleden van een taart. Maar dat is heel persoonlijk, de een ind F makkelijker en de ander M...dus dat is een kwestie van gewoon uitproberen...
Succes !
o, en om het nog lastiger voor je te maken kun je ook marsepein en fondant mengen (elke verhouding die je zelf wilt) dan het je de voor en nadelen van beide