Onderwerp: welke champagne
welke champagne gebruiken jullie voor de champagne creme?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » welke champagne
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
welke champagne gebruiken jullie voor de champagne creme?
Canei
En gebruiken jullie dan z'on klein flesje? ( zijn die er uberhaupt wel op dit moment te koop?)
Nee een grote fles
In een kleintje zit erg weinig, ik maak altijd een boel botercreme in 1 keer. En wat overblijft gaat gewoon in de koelkast
Bovendien zijn die kleintjes verhoudingsgewijs erg duur
Nee een grote fles
In een kleintje zit erg weinig, ik maak altijd een boel botercreme in 1 keer. En wat overblijft gaat gewoon in de koelkast
Bovendien zijn die kleintjes verhoudingsgewijs erg duur
Slim idee zeg! En anders kan ik altijd nog opdrinken wat over is hahahah.
Wist geen eens dat die kleintjes duurder waren koop eigelijk nooit champagne. Is z'on fles nou duur?
Natuurlijk moet je dit niet met echte champagne doen, veeeeel te duur! Gewoon een champagne-achtige bubbeltjeswijn. Canei is geen champagne maar vast heel geschikt hiervoor! Of anders een spumante, een cava of zo iets....
(geen wijnkenner hoor, het rolt er ineens zo uit... )
Canei kost haast niets, maar het is geen "echte" champagne. Dat maakt niet uit, als je maar een witte zoete mousserende wijn gebruikt. Een grote kost geloof ik 2,39 en een kleintej 1,39 ofzo.
Canei is "gewoon" wijn maar dan een mousserende.
Ik bedoelde met "wat overblijft gaat in de koelkast" trouwens de Canei en niet de botercreme hoor
Ik vind Canei erg lekker, maar ja ik houd van zoete witte wijn. Ik lust geen droge wijn.
Overigens ebn ik als sinds september zelf wijn aan het maken, maar dat duurt nog wel even voor het drinkbaar is. Bovendien is dat rode wijn en dat lijkt me niet geschikt voor creme. Hoewel... roze creme in een taart kán heel leuk zijn!
wow das echt niet duur!
Zelf wijn maken klinkt erg leuk zeg! jaaaaah roze creme is leuk!
Zelf wijn maken klinkt erg leuk zeg
Stiekem is het ook wel heel erg leuk. Heeft niets met bakken/taarten te maken maar is wel leuk! Vooral de eerste dag toen we samen met de buurman onder het genot van een ijskoud ouzo-tje :shhh: de druiven gingen plukken . En de 2e dag toen we zowat tot onze nek in 20 kilo druiven stonden
om ze te pletten (wij willen eerst pulpgisting
) en dan daarná weer die krengen uitpersen
Maar die fles die nu heel decoratief en indrukwekkend op het aanrecht staat te pronken staat mooi! Iedereen vraagt wat daarin zit en niemand gelooft dat we zlf wijn maken! Nu maar hopen dat het te drinken is straks anders staan we mooi voor L*L
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » welke champagne
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.