Onderwerp: Antoinette's bailey'smousse HELP
Ik heb zonet Antoinettes bailey'smousse gemaakt maar dan met chocoladejenever
8 blaadjes gelatine
250 ml melk
250 ml Bailey's of andere irish cream
200 ml slagroom
1 zakje vanillesuiker
gelatine weken in koud water. Verwarm de melk. Daarna de uitgeknepen gelatine door de melk roeren tot het opgelost is. Dan de Bailey's erdoor heen. Dit mengsel laten afkoelen. daarna 15 min in de koelkast geleren.
Slagroom stijf kloppen met de vanillesuiker en door het Baileys mengsel scheppen.
Laten opstijven in de koelkast.
Het ging goed tot ik de slagroom erdoor deed. Het was eerst nog een vloeibare maar na het toevoegen van de slagroom is het vloeibaar met grote witte vlokken slagroom erdoor. Het ziet er niet uit (smaakt wel heerlijk)
Moet ik die slagroom er met de mixer doorkloppen (ik dacht voorzichtig doorspatelen) want zo is het geen homogene mousse? En nu is het nog steeds h
*Tovertaartjes: ik tover het taartje van je dromen*