Hihihi, die bovenste taart heb ik ook in een favorietenmapje staan, gaaaave taart....
Maar ik denk dat het gespoten handwerk is, als je goed kijkt zie je dat geen enkele 'krul' hetzelfde is. Als je het na wilt maken is spuiten met die stempels wel een goed alternatief, maar als je niet zo'n spuitwonder bent (ikke niet ) dan kun je het ook proberen door patroontjes te zoeken of te maken, ze uit te snijden (uit fondant) en daarna goud te schilderen. Het voordeel is dat je ze dan ruim van te voren kunt maken. En iets dat al op de taart is gespoten nog goud schilderen lijkt me een crime . Je kunt natuurlijk ook icing van te voren spuiten op patroontjes en laten drogen (zeg maar als zo'n tiara) Dan hoef je alleen degene die goed gelukt zijn te gebruiken . En ik heb zulke krullen ook wel eens gezien van rolletjes fondant, geeft ook een heel mooi effect!
Groetjes, Jozien.
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!