1

Onderwerp: biscuit zakt ietsje in

mijn basisbiscuit en mijn biscuit 2 zakken beiden ietsje in als ze klaar zijn.
ze beginnen heel mooi te rijzen, worden mooi hoog, dan wanneer ze uit de oven komen zakken ze van het midden in. als ik ze dan omkeer dan zakt de onderkant, die dan de bovenkant is ook weer in.
weet iemand misschien wat er aan de hand is.
de biscuit is wel gaar, want de satestokje komt er droog uit, maar hij veert niet echt goed terug, als ik erop druk dan zie ik eigenlijk al dat ie gaat zakken.
het is wel goed te krijgen met botercreme enz die deuk in het midden, maar ik wil toch graag dat de kapsel mooi plat blijft, en geen deuk heeft natuurlijk.

iemand tips

2

Re: biscuit zakt ietsje in

Denk toch dat je hem dan net iets langer in de oven moet doen, misschien maar 5 minuutjes. Ik zet zelf dan meestal de temp iets lager zodat de bovenkant niet meteen verbrand.

3

Re: biscuit zakt ietsje in

Ik denk ook iets langer.
Ik weet wat je bedoelt met niet terugveren. Je raakt hem dan aan en voelt hem inzakken. Dan moet hij nog h

Mijn website: Presentaart

4

Re: biscuit zakt ietsje in

ja precies, je voelt 'm al meteen wat inzakken, nou ik probeer ze net ietsje langer te houden.
bedankt hoor