Onderwerp: Erg entousiast, maar nog zooooveeeel vragen.....
Hallo allemaal,
Ik ben Gaby 30 jaar en woon in het topje van noord holland....
en ik ben besmet...... ik maakte wel taarten en ook met marsepein en ouwel, maar nooit zo mooi als wat ik hier zag... wow.....
ik heb nu al het een en ander besteld uit de webshop....maar nu heb ik ook een vraag.
Imk heb het boek hoe versier ik een koekje....
en daar staat bij de 4kante taart met strik dat je eerst met botercreme moet bekleden(had ik bij mijn laatste taart ook dus die logica snap ik, maar daarna marsepein en daaroverheen fondant.... en toen dacht ik HUH?!
Waarom zoveel het is zowieso al zoet genoeg.....
Ik gebruik bij een 26 cm taart 300 marsepein om te bekleden en dat redde ik prima... dus ik schrok van deze hoeveelheden....
mss kan een van jullie me helpen....
Oh ja en ze gebruiken tylose om de strik stevigheid te geven ik heb tragantgom gebruikt dat kan toch ook?
Goed mocht hij af zijn dan kom ik hem wel even showen...
ik zal kijken of ik foto's kan bijvoegen van mijn eerdere taarten...
groetjes Gaby