1

Onderwerp: welke suiker basisbiscuit

de vraag zegt het al, welke suiker kan ik het beste gebruiken voor de basisbiscuit, fijne suiker of gewoon kristal suiker of...

2

Re: welke suiker basisbiscuit

Ik gebruik de kristalsuiker, gaat prima!

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

3

Re: welke suiker basisbiscuit

De gewone huis-tuin- en keukensuiker is prima.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: welke suiker basisbiscuit

Ik gebruik de extra-fijne kristalsuiker voor de basisbiscuit.

5

Re: welke suiker basisbiscuit

In engeland heb ik de witte granulated sugar gebruikt, dat is ook daar de huis-tuin en keuken suiker toch?

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

6

Re: welke suiker basisbiscuit

Ik gebruik fijne kristalsuiker. Eigenlijk puur omdat dat hier in het recept stond.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

7

Re: welke suiker basisbiscuit

Ik gebruik altijd de castorsugar voor bakken. Het blijkt dat die iets gemakkelijker oplost dan de granulated sugar.
Ik laat het ook altijd meebrengen vanuit engeland.

groetjes Francisca

8

Re: welke suiker basisbiscuit

Fijne kristalsuiker, word je biscuit iets fijner van structuur van dan gewone suiker vind ik

9

Re: welke suiker basisbiscuit

nou kijk, bedankt Franky en de anderen ook natuurlijk, maar tips voor Engeland zijn heel handig, ik heb namelijk de granulated sugar gekocht, dus zou die gaan gebruiken, maar ga het nu eerst proberen met castor sugar, daarna wel een keertje met granulated, die merk ik het verschil wel. Is ook wel handig, om te weten wat het verschil is.