Onderwerp: welke suiker basisbiscuit
de vraag zegt het al, welke suiker kan ik het beste gebruiken voor de basisbiscuit, fijne suiker of gewoon kristal suiker of...
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » welke suiker basisbiscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
de vraag zegt het al, welke suiker kan ik het beste gebruiken voor de basisbiscuit, fijne suiker of gewoon kristal suiker of...
Ik gebruik de kristalsuiker, gaat prima!
De gewone huis-tuin- en keukensuiker is prima.
Ik gebruik de extra-fijne kristalsuiker voor de basisbiscuit.
In engeland heb ik de witte granulated sugar gebruikt, dat is ook daar de huis-tuin en keuken suiker toch?
Ik gebruik fijne kristalsuiker. Eigenlijk puur omdat dat hier in het recept stond.
Ik gebruik altijd de castorsugar voor bakken. Het blijkt dat die iets gemakkelijker oplost dan de granulated sugar.
Ik laat het ook altijd meebrengen vanuit engeland.
groetjes Francisca
Fijne kristalsuiker, word je biscuit iets fijner van structuur van dan gewone suiker vind ik
nou kijk, bedankt Franky en de anderen ook natuurlijk, maar tips voor Engeland zijn heel handig, ik heb namelijk de granulated sugar gekocht, dus zou die gaan gebruiken, maar ga het nu eerst proberen met castor sugar, daarna wel een keertje met granulated, die merk ik het verschil wel. Is ook wel handig, om te weten wat het verschil is.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » welke suiker basisbiscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.