Onderwerp: biscuit is bijna een natte spons, best spoed
Had gisteren een kapsel gebakken maar die was aan buitenkant en onderkant op sommige stukjes echt nat, niet nat alsof het niet gaar is (lijkt me ook stug aan de buitenkant) maar echt nat. Als je eraan zit dan blijft het ook echt aan handen plakken zo nat. Ik heb ze een nacht in de vriezer gedaan maar toen ik ze eruit haalde waren die plekken eigenlijk nog natter. Heb net toen net snel nog een kapsel gebakken maar weer het zelfde. Ik heb expres zo een ding om roosjes te spuiten erin gedaan omdat de vorm vrij hoog was. En heb de temperatuur gewoon langzaam opgevoerd elke 10 minuten. Hoe kan dit?! En wat kan ik nu het beste doen, ik heb ze nu onbedekt op een rooster gezet en hoop dat ze morgen opgedroogd zijn. De taart moet morgen af zijn dus zie het niet zitten om morgen nog een kapsel te bakken, buiten het feit dat de net gekochte biscuitmix op deze manier wel erg snel op gaat zo.