Onderwerp: Slagroom smelt?
Ok ik ben nog maar een enorme leek hierin, dit is pas mijn 2e 'taart'. Een slagroom taart wilde ik maken..
Het begon goed vond ik, dit was het kapsel
En ik heb hem gevuld enzo, en boveop heb ik hem nog besmeerd met botercreme ( mss was dat fout? )
Maar goed, ik had er leuke toefjes helemaal rondom en middenin gedaan, zag er heel leuk uit, maar voordat ik een foto maakte, wilde ik eerst even vlug afwassen en het aanrecht schoonmaken.
Dus intussen zet ik de taart in de koelkast, en na een 10 min was ik klaar en wil hem weer even pakken, en zie ik dit... ik dacht dat je dat wel in de koelkast kon zetten, omdat dat met normale slagroom taarten ook kan.
Waardoor is dit nu gebeurt? Ik heb nu vlug in de vriezer gezet, al ziet ie er nu al niet meer uit eigenlijk..ohja, en hoe doen jullie de nootjes erop? Wat een rotwerk, dat lukte ook niet echt ( zoals te zien is haha )