catherine schreef:ik wil zeker je de moed niet ontnemen maar bij mij loopt het nog steeds dikwijls mis met zo'n dingen. Ik heb al geleerd dat je toch het met een stokje moet doen, en dat het geen luchtige biscuit met veel room er tussen mag zijn, maar eerder een stevige cake.
tja, ik weet je alleen maar te vertellen hoe het niet moet
Haha, je wordt bedankt voor je 'tips'
Maar goed, kan ook heel nuttig zijn om te weten hoe je het níet hoeft te proberen
Icing laat marsepein of fondant niet smelten, maar als je dat op de marsepein of fondant doet, dan zit het daar misschien nog wel aan vast maar je wat toch juist bang dat die bekleding los ging scheuren? of heb ik het verkeerd?
Als je het heel goed vastmaakt met icing dan kan het natuurlijk nog steeds gaan scheuren.
Ik ben soms principieel, hangt van m'n stemming af
Maar zou in dit geval toch liever op stokjes vertrouwen...
Hoe hard zijn die zeemeerminnen wel niet als je er geen prikker meer in kan steken? niet echt eetbaar meer?!
Mijn website:
Presentaart