Onderwerp: Een simpel begin
Hallo,
Ik heb al heel wat rondgesnuffeld op deze site en het forum, maar ik kom er niet echt uit. Ik wil voor de allereerste keer een taartje proberen. ik ga er 3 dagen voor uittrekken.
Op nieuwjaarsdag is mijn dochtertje jarig en wil graag zelf iets voor haar maken. Maar wil natuurlijk graag dat het wel lekker en natuurlijk mooi is.
Waar kan ik het beste mee beginnen? Met een gewone ronde taart of een barbietaart?
En wat is een simpele maar lekkere frisse vulling? Ik moet de biscuit altijd insmeren met botercreme voordat ik de rolfondant erop doe, toch?
Ik kies voor folfondant op de bovenlaag. Hier kan ik toch ook bloemetjes van maken?
Ik kan het verschil tussen icing en modelleren van fondant niet echt begrijpen (heel dom misschien, maar er komt zoveel op je af....
Poeh wat een hoop vragen....
Heeft iemand wat tips en/of advies?
Dank je wel