Ze zijn heel leuk Lidwien!
@Yvette: ik denk dat je te hard drukt op plunger. Het werkt als volgt: rol fondant of marsepein uit op een met poedersuiker (suikerbakkerspoeder) bestoven stukje aanrecht of werkblad. Druk eerst de uitsteker erin ZONDER op de plunger te drukken. Haal de steker heen en weer over het werkblad zodat het goed los is van de bodem. Nu doe ik zelf altijd op een foam pad de steker indrukken, maar het kan ook wel op het werkblad, als je maar zorgt dat er een klein beetje poedersuiker op ligt. Dus even indrukken, wel stevig maar niet et al je gewicht, dan weer heen en weer halen en dan de plunger optillen en op de knop drukken zodat hij naar buiten komt. Soms moet je hem voorzichtig aan een kantje een beetje loshalen, maar daarna hoort hij eraf te vallen. Met het matje eronder (de foam pad) wordt je indruk wat mooier, maar zonder gaat het ook prima. Succes!
Groetjes, Inge
Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat