Onderwerp: "Zachte" Chocolade
Hallo allemaal,
Ookal is dit een taartenforum en geen chocolade forum zal ik de vraag toch maar stellen misschien weet iemand toevallig er wat van?
Ik zal het even uitleggen, ik ben totaal geen chocolade fan meer met een verkade reep doe je mij geen plezier meer. Maar nou heb ik wat ondekt namelijk DOVE chocolade (
zonder die smerige caramel
) en nou ook de chocolade letter van de banketbakker. Het lijken wel hele andere chocoladesoorten te zijn, veel zachter en smelten als ware op de tong
Heerlijk gewoon!
Nou heb ik het dwaze idee opgevat toen ik de chocolaatjes bij de banketbakker zag van dit soort chocolade mooi opgespoten in toefjes, dat kan ik zelf ook vast wel!
Misschien wel wat hooggegrepen voor een iemand die geen idee heeft van chocolade etc en qua bereiden. Maar goed kan altans eens proberen!
Dus kent iemand het chocolade wat ik bedoel? En heeft er een recept van?
(:o Of is het eigelijk zinloos omzoiets als beginner te maken en is het een stuk goedkoper om in de winkel te kopen?)
Groetjes Eveline