Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Hey super topic dat
Ik vind vooral de kombinatie van nonnes heerlijk!
Maar hoe maak ik dat?
Aardbei bavarois+crispy chocolaagje
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Hey super topic dat
Ik vind vooral de kombinatie van nonnes heerlijk!
Maar hoe maak ik dat?
Aardbei bavarois+crispy chocolaagje
ik zal het je vertellen.
de crispy chocolaag maar ik van pure chocolade
die smelt is en die smeer ik heel dun over het kapsel uit.
en dan even in de koelkast tot ie hard is. en dan doe ik daar meestal de jam over
en de andere laag doe ik aardbeien bavarois.
die maak ik niet zelf maar haal ik uit de vriezer van jos poel (zo heet dat merk)
veel plezier en pas op want als je een stukje op hebt dan wil je de hele dag taart!!!!
Laagje koffiedessert(zie recepten), laagje mokkabotercreme
--> eerst de creme en daarop het dessert neem ik aan?
@nonnes, die chocola ga ik proberen! Tnx!
Echt gave tips allemaal, heb alles gekopieerd en onder elkaar gezet en afgedrukt! super handig.
gr. Isabel
Gaaf zeg, zo'n lijst!!! Ook maar even geabonneerd!
Enne heb je deze al:
- witte chocoladebotercreme (gewoon flink wat witte chocopasta door de botercreme mengen) + kersen en kersenjam
- vanillebotercreme + bosvruchten
- chocolademousse (ik gebruik altijd de "luie-wijven-versie"; zakje van Soezie) met gehakte hazelnootjes + een laag Dulce de leche. Evt biscuit tremperen met hazelnootsiroop (die voor in de koffie)
O ja, ook erg lekker om bij de citroenkwarktaartpudding met lemoncurd je taart te tremperen met Limoncello!!!!
Maar das eigenlijk wel lekker bij alle fruitige vullinkjes!
mjammie!! Ze staan erbij!!
Wat handig zo'n lijst met verschillende mogelijkheden.
Ik wil voor kerst mijn eerste taart gaan proberen en zat te denken aan een
champagne botercreme en iets met witte chocola of
champagne botercreme en frambozencompote
Heeft iemand er ervaring mee en is dat een lekkere combi?
Hartstikke goed onderwerp blijft dit! En om het iedereen makkelijker te maken: Wanneer je dit topic weer even wilt bekijken, kun je het nu ook via de site vinden.
Hij staat op Recepten en dan Vullen, en dan kom je dus hier: http://www.deleukstetaarten.nl/index.ph … ten:Vullen
Handig toch? En iedereen: vooral blijven aanvullen!!!!!
Groeten, Jozien.
pffff wat nu jammer dat ik al 35 kilo moet afvallen. Was misschien toch niet zo handig om met deze hobby te beginnen..:lol:
heb trouwens laatst een taart gevuld met botercreme, tobleronemousse en een laagje witte druivenmousse, was zalig !! Druivenmousse gemaakt van witte druivenjam ( zelfgemaakt) slagroom en gelantine.
Heb ook hierop even een abonnementje hoor! Hele goeie deze!! Thanx!!!!
Crispy chocolaagje&Botercreme met bananensmaak/Lemoncurd.
Gebaksslagroom/Kersenjam.
Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.
Ik heb de lijst weer aangevuld, laat de combi's maar komen dames!
ik zie de volgende (veelgebruikte) combi niet:
Botercreme+banketbakkersroom+stukjes bokkepootjes & kersenvlaaivulling
kwijl kwijl!!! suppertopic echt handig!!
hijs weer bijgewerkt!
Laag botercreme met milkareep+biscuit erdoor heen + laag bebogeen
Laag hazelnotenpralin
Ze staan erbij!
Ik wil graag mijn taart "bekleden" met Creme Ganache (chocoladeglazuur) en zoek nu een leuke combi voor de vulling. Ik heb een flesje met kokos-aroma gekocht, wat me erg lekker lijkt door de botercreme, maar wat zou ik er dan nog bij kunnen doen?
Ooooh, dat klinkt wel erg lekker!
Hey, waarom kom ik dit topic nou pas tegen nádat ik allerlei vragen over combi's ben gaan stellen. Ga deze gelijk even bij mijn favorietjes zetten want dit is wel super handig (en lekkerrrrrrrrr ) zeg.
*schop*
Ik heb me r
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.