Onderwerp: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
tja, denk ik stel hier mijn vraag effies...Ik ben helemaal aangestoken met het "bakvirus" (vergeet nog weleens wat te fotograferen...maar dat gaan we veranderen!)...
Nu komt mijn "probleem"... ik weet niet zo goed wat bijelkaar te "gooien" in 1 taart, dus...misschien is dit een idee....
Willen jullie in dit topic jullie combinaties neerzetten?? Desnoods met linkje naar de recepten topics?
Zoiets:
Laag1: Vlaaivulling Aardbeien
Laag 2: Aardbeienmousse vulling ( zie recepten, koenie's recept)
....echt, veel verder dan zoiets en die overheerlijke botercrememix van de webshop kom ik niet...
Dussuh?? iemand met andere lekker combinaties?? (vast wel...hhih)
Ontzettend bedankt!! ( Wil na een tijdje dit gaan printen, heb ik meteen alles op papier staan!)
----------------------------------
*excuus als er iets dubbel staat!*
~*~ TAART VULLINGEN, COMBINATIES IN EEN TAART ~*~
Laagje monchoubavarois/ laagje kersenvlaaivulling
Laagje citroen babarois/ laagje lemoncurd
Laagje banketbakkersroom met ananas madarijntjes / laagje jam
Laagje slagroom met perzikken/ laagje abrikozen jam
Laagje botercreme met chocopasta erdoor/ laagje ganache
Laagje botercreme met amerettinei koekjes/ laagje botercreme met kersen en kaneel
Laagje banketbakkersroom, laagje blauwe bessencompot
Laagje lemoncurd, laagje citroenbavarois
Laagje abrikozenconfituur, laagje amandelbotercreme
Laagje koffiedessert(zie recepten), laagje mokkabotercreme
Laagje chocolade, laagje vanillebotercreme
Laagje mascarpone met jam, laagje andere jam
Laagje gele room + botercreme + mandarijntjes / viervruchtenjam
Laagje mokka botercreme / bailey´s botercreme
Laagje lemon curd / granny smith bavarois (zie recepten)
Laagje after eight creme (zie recepten) / chocolade botercreme
Laagje botercreme + amandel eccance + laagje knapperige chocola / botercreme met speculaas
Laagje botercreme met bitterkoekjes / abrikozenjam
Laagje monchou + slagroom met bastognekruimels / kersen vlaaivulling
Laagje mokka botercreme / caramel saus (zie recepten)
Laagje champagne botercreme / gele room met vruchten
Laagje champagne botercreme / jam
Laagje chocolade botercreme / caramel saus
Laagje chocolade botercreme / banaan bavarois
Laagje chocolade botercreme / kersen vlaaivulling
Laagje advocaat botercreme (of slagroom) + laagje knapperige chocola / perzik bavarois (of jam)
Laagje hazelnootcrème met baileys met wat plakjes banaan/ laagje botercrème met nogatine
Laagje chocolade (dun) met daarbovenop laagje aardbeien jam / laagje aardbeiekwark met slagroom en daar bovenop verse aardbeien.
Laagje zwitserse room / laagje lemon curd of viervruchtenjam
Laagje aardbeien bavarois+ crispy chocolaagje/ laagje aarbeienjam
Laagje pepernotenroom / laagje champagnecrème
Laagje bbr / bokkepootjes/ laagje aardbeienjam
Laagje advocaat-botercreme /laagje lemon curd
Laagje citroenkwarktaartpudding van mona / lemon curd
Laagje chocolademousse /bananenbavarois met plakjes banaan
Laagje chocolademousse / laag caramelcreme
Laagje bananenbavarois / laag caramelcreme
Laagje witte chocoladebotercreme (gewoon flink wat witte chocopasta door de botercreme mengen) / Laagje kersen en kersenjam
Laagje vanillebotercreme / laagje bosvruchten
Laagje chocolademousse (ik gebruik altijd de "luie-wijven-versie"; zakje van Soezie) met gehakte hazelnootjes / laagje Dulce de leche. Evt biscuit tremperen met hazelnootsiroop (die voor in de koffie)
Laagje Crispy chocolaagje & Botercreme met bananensmaak/ Laagje Lemoncurd
Laagje Gebaksslagroom/ laagje Kersenjam
Laagje Druivenmousse gemaakt van witte druivenjam ( zelfgemaakt) slagroom en gelantine.
Laagje Botercreme, laagje banketbakkersroom+stukjes bokkepootjes & kersenvlaaivulling
Laag botercreme met milkareep+biscuit erdoor heen + laag bebogeen
Laag hazelnotenpraliné chocoladepasta( eigen merk van de supermarkt met de smurfen) + laag bebogeen.
Laagje botercrememix met cocoslikeur, geraspte cocos en ananas
Laagje safari botercreme met stukjes mango.
Lemon curd met cranberry compot afgesmeerd met botercreme met saroma aarbeien..
Laagje Banketbakkersroom met abrikozencompot van de Aldi..
laagje speculaaspasta + laagje speculaaspasta
laagje nutella
Laagje baileys-botercreme (roomboter gemengd met poedersuiker en baileys) + laagmet chocoladeganache met daarin een scheut cognac.
Laagje Lemon curd met cranberry compot afgesmeerd met botercreme en laagje met saroma aarbeien..
Banketbakkersroom met abrikozencompot van de Aldi
Laagje aardbeienbavarois + een laagje vanillecreme met daarop verse aarbeien
Laagje speculaaspasta + laagje nutella
Melkchocolade smelten, - Frosties of gewone cornflakes doorheen mengen (hoe meer hoe krokanter de laag, te weinig maakt een te harde plak in je taart)
- Ietsjes laten afkoelen, maar wel verwerken zolang het nog zacht is
- op je taart smeren en laten stollen!
Laagje botercrememix met cocoslikeur, geraspte cocos en ananas
Laagje safari botercreme met stukjes mango.
Laag chocoladekoffiecreme met een laag kersen (vers, uit pot, vlaaivulling of jam). (Voor de "grote" mensen kun je het biscuit of de cake tremperen met koffielikeur zoals Tia Maria. Is erg lekker tussen een chocoladecake!)
-een laag botercreme(mix) met chocolade orero koekjes gemengd+ laag chocopasta met cocosrasp uit een zakje erover heen gestrooid.
- een laag botercreme(mix) met bokkepootjes gemengd+ laag kersenjam
-een laag chocopasta+ een laag kersenjam
-een laag perzikenkwark+een laag perzikenjam
- Laagje amandelspijs (smeerbaar gemaakt met wat water), laagje zelfgemaakte appelcompote met wat extra gelatine en kaneel. Gesmeerd met kaneelcreme.
- Laagje cointreaucreme met manderijntjes. Oh yes! met laagje bramenjam.
- Laagje bramenjam met de hemelse modder van Koenie is ook niet te versmaden!
- laag: laagje botercreme met frambozen saroma + laagje witte choc. pasta + laagje frambozen pudding van mona
1 laag botercreme met kokos en 1 laag aardbeienjam, afgesmeerd met kokosbotercreme
Laagje vulling van pepernotenslagroom en een laagje speculoosslagroom met daarbovenop een gewoon laagje speculoos
- laag witte bonbonblocroom en laag dulce de leche
- laag frosting gecombineerd met een laag lemon curd
- laagTobleronemouse + sinaasappelcreme met schrijven verse sinaasappel
- laag Tobleronemouse + frambozejam met verse framboze
- laag Tobleronemouse + Champangecreme
- laag Tobleronemouse + Bananenmouse met schijfjes verse banaan
- laag Mon-choubavarois + geplette Amarettini koekjes(harde italiaanse koekjes ter grote van kruidnoten smaken naar bitterkoekjes) + kersenvlaaivulling
- laag Monchoubavaroise + Laag aarbeienkwarktaart van Mona
- laag appelvlaaivulling + caramelbotercreme en bbr met rozijntjes
- 1 laag botercreme (webshop mix) met aardbei pattidess + 1 laag botercreme (webshop mix) met fijn gemalen chocolade kruidnoten.
- laag Aardbeienvlaaivulling met laag botercreme en saroma (banaan)
-laag meringue botercreme met laag nutella en pure chocolade stukjes
- laag mona toetje stroopwafel met een dijkje botercreme met laag caramelpoeder van Saroma en laag ingesmeerd met caramel
- loaag Snelle 'chocolade'-slagroom (slagroom opgeklopt met nesquick en klopfix, eventueel naar smaak wat suiker toevoegen) met verse (of diepvries) bosbessen en laag met bosbessenjam, overgoten met gesmolten pure chocolade.
- Laag Chocoladebiscuit met chocoladeroom en schijfjes peer en krokant chocoladelaagje.
- Laag chocolade fudge, Laag Sinaasappelcreme, dijkje en afsmeren met nutella-botercreme
- laagje Crispy chocola van bobonbloc, + vanilliecreme
- laagje banketbakkersroom en een laagje ganache
- laagje bonbonblocvulling met laagje bokkepootjesvulling
- crispy wit, witte chocolade mousse en daarna een laag dadelmousse (the taste of life)
- laagje bastognekoekjesbotercreme met laagje monchoubavaroise
- laagje appelvlaaivulling (verkrijbaar alleen bij AH) + een laagje kaneelbotercreme en nog één met appelvlaaivulling.
- Het nieuwe toetje van mona ( chocodreams ) met de caramelstukjes
- Tobleronemousse en speculoos
- Champagnecrème (Patidess) en frambozenjam
- Patidess praliné en aardbeienjam
- Hazelnootcrème (Patidess) en Bebogeen
- advocaatmousse en pindarotjes op een heel dun laagje botercreme
- Laag Merenque botercreme met rum, en aangevette slagroom. En een laagje ganache
- Laagje slagroom met (stukjes) ammaretini koekjes en een laagje aardbeienkwark
-witte chocolademouse met kersenvlaaivulling
-1 laag Mona Chocodreams chocolademouse met Crispy white chocolate en 1 laag Werthers original/slagroom vulling.
-baileys caramel vulling met mokkacreme
- 2 lagen met elk: dulche de leche, frambozenyoghurtmousse en hele frambozen
- laagje almhof chocolademousse + sinaasappelyoghurtmousse
- laagje MASCARPONE MET GEMALEN PISTACHENOOTJES EN EEN LAAGJE LEMON CURD
-bananenmousse en witte-chocolade-yoghurt
-speculoosbotercreme met stukjes speculoos en witte chocolade mousse
-Amandel cake met laagje vanille botercreme van de mix met verkruimelde Ferrero Rocher
-banaan speculaas creme + chocolade botercreme
-sinaasappelmousse + vanille botercreme
-citroenmunt creme + vanille botercreme
- laagje uitgelekte boerejongens +laagje bokkepootjesslagroom
-Aardbeienkwarktaartpudding van mona + aarbeienvlaaivulling
- chipolatapudding van mona + tropische vruchenvlaaivulling
-Laagje chocolade botercream + laagje peer bavarois
-limoenkwark + frambozenpuree
-Limoenbavarois+bosvruchtenjam
proseccocreme met verse aardbeien (van de mix, water vervangen door Prosecco)
- tiramissuvulling/bavarois met bayleyscreme
- chocoladebiscuit met chocomousse met stukjes hazelnoot en een
laag fudgeroom
- aardbeienmousse, verse aardbeien en zwitserse room
- Kersenbavarois en Daimmousse
-bokkepootjesroom met advokaat
-abrikozen met bitterkoekjes
-citroen kwark vulling met diepvriesfruit van de AH + jam
-Laagje mascarpone met witte chocolade en aardbeien ( staat in de recepten vullen lijst)
-bonbon bloc puur en dan laagje slagroom met oreocookies
- Vanilla Cream Frosting/ Afsmeren met Chocolade ganache.
-Laagje slagroom/mascarpone vulling met daar blauwe bessen van hak ingedrukt, laagje witte chocolade ganache
-Speculaasvulling (slagroom en veel speculaasjes) en een laag met mango/abrikoos mousse of abrikozenjam
-kruidnoten botercreme met Mona toffee pudding
-Hak, tropische vruchten vlaaifruit & botercrème mix met citroen aroma
-tobleronemousse / oreo vanillabotercreme
-1 laagje met banketbakkersroom met daarop gestoofde appeltjes met kaneel en suiker super lekker, en laag 2 gewone confituur.
-1 laag met banketbakkersroom en kriekjes en de 2de laag kersenconfituur
-brownie met banana fluffy = slagroom, mascarpone en banaantjes
-lemoncurd en kokoscreme
-laagje slagroom met stukjes toblerone en een laagje slagroom met (diepvries) frambozen
-Chocolademousse / advocaatmousse
-Aangevette slagroom met frambozen en een laagje lemoncurd
-Aangevette slagroom met aardbeien en een laagje aardbeienjam
-Slagroom met stukjes geraspte witte chocola en een laagje pure chocopasta
-Laagje Bon Bon Bloc vulling, laagje verse aardbeien
-perencréme met gekarameliseerde peren, laagje knapperige chocolade met amandelspijs en een laagje pistachecréme
-laag kaneelroom + laag rabarbercompote