Onderwerp: Waarom hardt mijn fondant (met gom) niet uit?
Ik ben een strik aan het maken. Ik wil het ik wil het ik wil het !
Maar waarom hardt de fondant niet uit?
Ik heb er gom doorgedaan. Volgens de gebruiksaanwijzing. Dus niet te weinig.
Ik heb de lussen vanmorgen gemaakt, vanmiddag aan de ene kant een mooi randje erop geplakt (allemaal volgens de how to van Karin en Lara), en nu is het nog steeds zacht. Morgenochtend ga ik het 2e randje erop plakken, althans dat is de bedoeling. Ik hoop dat het alsnog wat wordt...
Ik heb overigens Ballina gebruikt. Ik vind dat normaliter altijd heel "elastisch" spul. Ik gebruikte eerst altijd regalIce.
Had ik beter marsepein kunnen nemen? Maar ik wil een witte strik (het wordt een groene taart en de letters (met de nieuwe funky tappits ) liggen al klaar... ook wit...).
Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep