Onderwerp: daar is'ie dan: de bruidstaart
...waar het allemaal om begonnen was, de aanleiding voor mijn nieuwe hobby zeg maar. Er zijn vast nog wel mooiere foto's gemaakt maar hier alvast een voorproefje:
Vulling:
bovenste laag: sinaasappel- en frambozenjam en de biscuit was groen en roze
tweede laag: champagnecreme
derde laag: chocoladebiscuit met hazelnootpasta en kersenvlaaivulling
vierde laag: amandelspijs en caramel
onderste laag: rijke fruittaart dus niet gevuld
Het geheel is bekleed met lichtgroene marsepein, gepoeierd met parelmoerpoeder. Op de zijkanten zijn klavertjes van ouwel geplakt met daarop foto's van ons viertjes (stonden ook op de uitnodiging en op het geboortekaartje van Yeske).
Hij is niet helemaal perfect geworden (tja als ik meer tijd had... maar dat zou ik hebben als ik niet twee prachtige meiden had dus dat tijdgebrek heb ik er graag voor over)
En daarom was ik dus ook de laatste dagen niet op het forum te vinden! Ik heb niet alleen de taart zelf gemaakt, maar ook het buffet. Vanmorgen zijn Guido en ik in de kerk getrouwd en zijn onze meisjes gedoopt. Reden voor een Flink Feest in huize Hermans-Dolman dus, er waren bijna 100 gasten hier vandaag. Ben dus nu moe, maar we hebben een fantastische dag gehad!