1

Onderwerp: Bruidstaart met paarse roosjes

Heb gisteren 2 gemaakt en vandaag de andere 2, wilde weten wat de marsepein gaat doen.
Heb de eerste 2 op de balkon geplaats en tot mijn schrik is een beetje van de marsepein gesmolten. Heb geen idee hoe dat komt mss omdat het buiten was weet het niet. Voor de rest ben ik heel tevreden met me zelf en is goed gelukt vindt ik zelf.

Het is me eerste opdracht ben benieuwd wat de bruid ervan gaat vinden.

Hebben jullie mss tip´s hoe ik het moet oplossen met de marsepein die gesmolten is?
verdere tips zijn ook van harte welkom

http://www.directupload.com/showoriginal-30188.jpg

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Wow!!!! Hij ziet er schitterend uit!!!!

3

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Ik heb helaas geen tips voor je, maar ik kan je wel zeggen, je taarten zien er echt leuk uit

Groetjes Tweety!

4

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

mooi zeg !!!!, prachtige roosjes ook

Als het pad der vriendschap niet regelmatig wordt betreden, groeit het dicht.

5

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

O, het is werkelijk prachtig!!!


Hoe het komt dat het een beetje gesmolten is... tja... het was niet al te koud vannacht... zou dat het misschien zijn geweest?

Dag! Groetjes, Koenie
www.taartenvankoenie.nl

6

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Wauw, wat mooi.

Heb helaas geen tip voor je.

7

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Super mooi gedaan zeg!!!

Groetjes van Jette

8

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

waar heb je de taart mee aan gesmeerd?
het kan door het weer komen en door de onder grond
altijd botercreme gebruiken
als je slagroom gebruikt lost het op door het water in de slagroom
en als het dan ook nog vochtig buiten is dan smelt het als sneeuw voor de zon
waar heb je de marsepein gekocht???
wat ze op de markt verkopen is meestal niet zo goed
veel suiker weinig amandelen en het kan ook nog in de olie zitten
dit gebeurd als de amandelen te snel gemaalen zijn daar kun je niets aan doen is ook niet te verhelpen
je kan het zien als je de marsepein kneed en je handen glimmen is het foute boel

verder ziet de taart er mooi uit
en sorry voor het verhaal
maar hoop dat je er wat aan hebt

Met de kennis van nu, had ik het toen anders gedaan :)

9

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Ziet er erg mooi uit, merk met warmer weer dat de marsepijn sneller smelt, denk idd dat het buiten niet koud genoeg was

Groetjes Jojanneke

10

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Wat een klus, erg mooi. Ik lust geen marsepein en werk er dus ook niet mee. Geen tips helaas.

11

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Mooi gemaakt hoor! Knap hoor, zeker veel werk geweest?

12

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Heel leuk geworden. Hoe zal het komen dat je marsepein is gesmolten ? Ik heb dat nog nooit gehad .

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

13

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Ikk hoop voor je dat het niet al te veel opvalt, op de foto zie je het in ieder geval niet. Hij staat er strak op!!

Je hart fluitsert, luister goed!

14

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

nimfje schreef:

waar heb je de taart mee aan gesmeerd?
het kan door het weer komen en door de onder grond
altijd botercreme gebruiken
als je slagroom gebruikt lost het op door het water in de slagroom
en als het dan ook nog vochtig buiten is dan smelt het als sneeuw voor de zon
waar heb je de marsepein gekocht???
wat ze op de markt verkopen is meestal niet zo goed
veel suiker weinig amandelen en het kan ook nog in de olie zitten
dit gebeurd als de amandelen te snel gemaalen zijn daar kun je niets aan doen is ook niet te verhelpen
je kan het zien als je de marsepein kneed en je handen glimmen is het foute boel

verder ziet de taart er mooi uit
en sorry voor het verhaal
maar hoop dat je er wat aan hebt

Deze marsepein zit geen olie in gelukkig is een fijne marsepein, Heb deze marsepein in duitsland gekocht hier koop ik het altijd, en hij is uiterolt had geen zin om nog uit terollen vandaar dat ik een uitgerolde heb gekocht. Dit is nooit gebeurt is de eerste keer helaas.

Heb de taart met banketsbakkersroom gevult.
De roosjes sommige vallen ook van de taart af weet niet waarom deze marsepein is niet meer hoe die was, volgens mij hebben ze veel aan het recept verandert.

Dank je wel voor de lieve woorden alle dames bedankt.

Ben blij dat je me dit vraagt.

Liefst Rachida

15

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Mooi geworden, en ik denk dat het is gaan smelten door de luchtvochtigheid buiten, is echt te vochtig om een taart neer te zetten helaas.... jammer hoor voor je. Je roosjes zijn trouwens errug schattig!

Voor een marsepein-tip kan ik je die van de webshop (van Zeelandia) aanbevelen, heb er al een hoop geprobeerd maar dit is echt de allerlekkerste (niet zo zoet) en ook niet vettig en rolt echt superfijn!

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

16

Re: Bruidstaart met paarse roosjes

Lara M. schreef:

Mooi geworden, en ik denk dat het is gaan smelten door de luchtvochtigheid buiten, is echt te vochtig om een taart neer te zetten helaas.... jammer hoor voor je. Je roosjes zijn trouwens errug schattig!

Voor een marsepein-tip kan ik je die van de webshop (van Zeelandia) aanbevelen, heb er al een hoop geprobeerd maar dit is echt de allerlekkerste (niet zo zoet) en ook niet vettig en rolt echt superfijn!

dank je wel lieverd, zal hem zeker eens een keertje bestellen.