nimfje schreef:waar heb je de taart mee aan gesmeerd?
het kan door het weer komen en door de onder grond
altijd botercreme gebruiken
als je slagroom gebruikt lost het op door het water in de slagroom
en als het dan ook nog vochtig buiten is dan smelt het als sneeuw voor de zon
waar heb je de marsepein gekocht???
wat ze op de markt verkopen is meestal niet zo goed
veel suiker weinig amandelen en het kan ook nog in de olie zitten
dit gebeurd als de amandelen te snel gemaalen zijn daar kun je niets aan doen is ook niet te verhelpen
je kan het zien als je de marsepein kneed en je handen glimmen is het foute boel
verder ziet de taart er mooi uit
en sorry voor het verhaal
maar hoop dat je er wat aan hebt
Deze marsepein zit geen olie in gelukkig is een fijne marsepein, Heb deze marsepein in duitsland gekocht hier koop ik het altijd, en hij is uiterolt had geen zin om nog uit terollen vandaar dat ik een uitgerolde heb gekocht. Dit is nooit gebeurt is de eerste keer helaas.
Heb de taart met banketsbakkersroom gevult.
De roosjes sommige vallen ook van de taart af weet niet waarom deze marsepein is niet meer hoe die was, volgens mij hebben ze veel aan het recept verandert.
Dank je wel voor de lieve woorden alle dames bedankt.
Ben blij dat je me dit vraagt.
Liefst Rachida