1

Onderwerp: icing wit uit slaan

waar kan dat aan liggen?
te dun , poedersuiker teveel , niet goed gezeefd??

het lukt me steeds maar niet met die icing om hem precies goed te krijgen

Neem even een kijkje op:
http://joytaart.come2me.nl/

2 Laatst bewerkt door Carina (29-10-2007 20:53)

Re: icing wit uit slaan

Het lukte mij ook niet, totdat ik

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

3

Re: icing wit uit slaan

500 gram gezeefde poedersuiker (liefst suikerbakkerspoeder)
10 gram eiwit
60 ml water (gekookt en afgekoeld)

10 minuten ! mixen op de laagste stand, als je een schepje eruit haalt dan moet de icing in de kom een piek achterlaten, alleen het topje van de piek mag omkrullen.

(kijk wel uit dat je mixer niet vastloopt! Je zal niet de eerste zijn.

Kan niet missen! Je kunt nu de icing gebruiken om bloemetje e.d. mee te spuiten en uiteraard kun je icing kleuren en verdunnen.

Vergeet niet je icing in een goed afgesloten bakje te bewaren anders droogt het uit (dit gaat vrij snel als je het zo laat staan) en dan kun je het niet meer gebruiken.

Succes

Re: icing wit uit slaan

ik denk dat ik te kort gemixd heb dan..
thnx ladies!

Neem even een kijkje op:
http://joytaart.come2me.nl/

5

Re: icing wit uit slaan

Ik mix nooit zo lang en mijn icing is altijd prima. Als ik maar een heel klein beetje nodig heb roer ik het gewoon door elkaar met een lepeltje, merk geen verschil.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na