Onderwerp: icing wit uit slaan
waar kan dat aan liggen?
te dun , poedersuiker teveel , niet goed gezeefd??
het lukt me steeds maar niet met die icing om hem precies goed te krijgen
http://joytaart.come2me.nl/
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » icing wit uit slaan
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
waar kan dat aan liggen?
te dun , poedersuiker teveel , niet goed gezeefd??
het lukt me steeds maar niet met die icing om hem precies goed te krijgen
Het lukte mij ook niet, totdat ik
500 gram gezeefde poedersuiker (liefst suikerbakkerspoeder)
10 gram eiwit
60 ml water (gekookt en afgekoeld)
10 minuten ! mixen op de laagste stand, als je een schepje eruit haalt dan moet de icing in de kom een piek achterlaten, alleen het topje van de piek mag omkrullen.
(kijk wel uit dat je mixer niet vastloopt! Je zal niet de eerste zijn.
Kan niet missen! Je kunt nu de icing gebruiken om bloemetje e.d. mee te spuiten en uiteraard kun je icing kleuren en verdunnen.
Vergeet niet je icing in een goed afgesloten bakje te bewaren anders droogt het uit (dit gaat vrij snel als je het zo laat staan) en dan kun je het niet meer gebruiken.
Succes
ik denk dat ik te kort gemixd heb dan..
thnx ladies!
Ik mix nooit zo lang en mijn icing is altijd prima. Als ik maar een heel klein beetje nodig heb roer ik het gewoon door elkaar met een lepeltje, merk geen verschil.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » icing wit uit slaan
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.