Onderwerp: Tylose, hoe doen jullie het?
Ik heb een vraagje over tylose.
Ik ben nogal een impulsief iemand, zo ook met taarten bakken/decoreren. Als ik zie dan wil ik dat onmiddellijk ook proberen, maar dat kan dan niet, omdat de tylose nog moet harden.
Op het potje staat dat je de tylose er moet onder mengen en dan 2 uur laten rusten.
Meestal heb ik daar op dat moment geen tijd voor.
Hebben jullie altijd een voorraadje marsepein/fondant met tylose klaar staan?
Ik wil het vooral gebruiken voor bloemen en blaadjes die zo mooi rechtop kunnen blijven staan (vooral de omgekrulde blaadjes dan)
En als de tylose dan gerust heeft, kun je dan je blaadjes maken zodat ze onmiddellijk rechtop blijven staan? of moet je ze dan nog eens laten rusten in 1 of andere vorm ofzo? (ik denk nu vooral aan van die kelkbloemen, snap je?)
Het is een beetje een rare uitleg, ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel!
Tips zijn welkom!