echt mooi, en een mooi plaatje, jammer dat ie is gesmolten.... (gelukkig had je er een foto van).
Dat van die webshopmix vind ik vreemd ik heb het ook 1 keer gehad, dat het was uitgelopen, maar de botercreme had ik niet lang genoeg gemixed denk ik er zaten nog kleine klontjes boter in zeg maar. Maar ook het vervoer in een warme auto was denk ik ook de oorzaak van het smelten. Affijn ik baalde wel enorm maar het deed gelukkig niets af aan de smaak....
Later een keer de proef op de som genomen en de botercrememix weer gemaakt (Wel lang gemixed) en gebruikt onder de marsepein en toen gebeurde er gelukkig helemaal niets.
Misschien had je het beter gewoon zo op de taart kunnen leggen met een beetje chocopasta kunnen plakken (sommigen doen het ook met jam maar dat vind ik dan ook weer vreemd want in jam zit toch ook heeeeeel veeeeeel vocht?).
greetsz Kit
er is altijd wel een reden voor taart