Onderwerp: Kwatta
De chocoladeganache moest een keer geprobeerd worden. Toen deze stond af te koelen kwamen mijn dochter Tess en haar vriendin Janita binnen. Het verder versieren van mijn taart kon ik wel aan hen overlaten.
En ja, inderdaad. Heel goed gedaan meiden! Eigenlijk was de taart bedoeld voor "eigen gebruik", en, aangezien wij pitsers hebben, alleen maar gevuld met gewone Belgische chocopasta. Maar omdat Janita zo'n aandeel geleverd heeft, besloten we niet een gedeelte, maar de hele taart (is ook wel zo mooi) vroeg in de avond te brengen. Haar jongere broertje had er zeker zin in. Hij stond meteen al klaar met zijn vingertje om te proeven.
Van de ganache die over was hebben mijn meiden nog een klein bolletje voor eigen consumptie (niet ineens) mogen versieren.
Lekker hoor, chocolade. Doen we zeker nog eens!
Er is de laatste tijd al een hoop gezegd over chocoladeganache. Toch nog
"Le talent, ça n'existe pas, le talent, c'est avoir l'envie de faire quelque chose."