ohw, ik vind chocolade bij elk seizoen passen?
Wat ik weleens heb gedaan en wel lekker was, is speculaaskruiden door je biscuit, en dan vullen met amandelspijs (1 laagje). Eventueel de andere laag met iets anders (zal wel iets smeerbaars nemen om het niet te droog te maken, bijv. botercreme).
Dit is wel heel erg seizoenerig Maar je drukt wel meteen een Sinterklaasstempel erop... Net wat je wilt natuurlijk.
Voor het uiterlijk, lastig, ik zou zelf wel met veel ideeen zitten (ik wil ook bruidstaarten maken!!! ), maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.
Die sterren is wel mooi, maar ikzelf zou het niet zo leuk vinden om iets heel erg in het seizoen te krijgen. Ik zou persoonlijk liever iets meer 'klassiek' willen, met rozen en een mooi lint ofzo, maar dat is voor mij, en dat kan voor iemand anders heel anders zijn natuurlijk.
Ik denk dat je niet zo snel iets maakt dat niet naar je eigen smaak is (tenzij iemand daarom vraagt).
Maar ik zou zeggen, je hebt de vrije hand, ga los!!!
Mijn website:
Presentaart