De standaardbotercreme lust ik zelf dus ook niet, veel te zoet, eigenlijk lust niemand het hier bij mij maar de mix van de webshop voor botercreme lust ik dus wel (erg lekker zelfs :-D) en ook iedereen om mij heen, misschien is dat wat voor je.
De botercreme met banketbakkersroom erdoor is trouwens ook heel lekker, ik doe vaak wel iets meer banketbakkersroom dan aangegeven.
Ook kun je gewoon vullingen kiezen zoals banketbakkersroom, mascarpone met aardbeien of kersenvlaaivulling of zelfs slagroom (mousses enzo) of kant en klare toetjes uit de supermarkt
Voor de buitenlaag, ja icing is mierzoet, met citroenzuur (zie webshop) wordt het wat minder erg maar het blijft gewoon superzoet.
Marsepein gebruik ik zelf het liefst maar je kunt ook ganache gebruiken voor je taart aan de buitenkant.
Als je een overzicht wilt van vulling-recepten kun je even op mijn website kijken: www.tartacadabra.nl
Sukses met je taarten!
Groetjes, Lara. Mijn
taarten album"I wud, therefore I exist"