Onderwerp: wat heeft de banketbakker onder de marsepein
Beetje lange titel voor dit topic, maar t geeft wel meteen mn vraag weer.
Afgelopen zondag kreeg ik op een verjaardag een gebakje van (wat ik vind) de beste banketbakker uit de regio.
De chipolata taart is al sinds jaar en dag de beste die ik ooit geproefd heb, en ik ben ook heel blij met het recept van hier op de site, want die is net zo lekker!!
Maar...waar "wij" de marsepein met botercreme aan de taart plakken, zit er bij deze bakker iets anders tussen. Ook een soort creme, maar zachter, smeuigers, zalviger...hoe moet ik het noemen. Wel zoet, maar minder als de botercreme....
Heeft iemand enig idee wat de bakker gebruikt? IK denk dat ik anders maar es de stoute schoenen aantrek en gewoon vraag wat het is..op basis van boter of iets anders. Zal het recept wel niet krijgen, maar...ik ben gewoon heel nieuwsgierig wat de basis ervan is ....
Mocht iemand enig idee hebben wat er nog meer gangbaar is als plakmiddel danwel crumbcoat..dan hoor ik t graag!