1

Onderwerp: 60 jaar

Na een taartloze zomer eindelijk weer aan het bakken geslaan!
Voor de 60 ste verjaardag van mijn vader:

gevuld met karamelpudding en ganache van melkchocolade met stukjes hazelnoot, afgestreken met abrikozenconfituur.
Bekleding is marsepein, de strik is van fondant.

http://www.pictureparking.com/pic.php?mode=O&pid=79497

Ik had ook nog een schwarzwalder kirshtaart gemaakt, maar helaas geen foto van! (hij was wel heel lekker!)

I'm back!

Ps: zoals steeds zijn tips nog altijd welkom

2

Re: 60 jaar

Leuke taart hoor, ziet er lekker uit!!

3

Re: 60 jaar

Klinkt h

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: 60 jaar

Dat klinkt verrukkelijk :9! Je strik is super gelukt, mooi hoor :Y!

www.detaartentantes.nl
Workshops en webshop taartdecoratie. Ook afhalen in Zwolle en Elburg!

5

Re: 60 jaar

Prachtig!

Wat een schitterend kleurcombinatie ook... al met al een topper!

Dag! Groetjes, Koenie
www.taartenvankoenie.nl

6

Re: 60 jaar

Wat zal je vader lekker jarig zijn!

Groeten Dorien.

7

Re: 60 jaar

Mooie taart! Mooie kleurebcombi ook!!

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

8

Re: 60 jaar

De bloemetjes op het striklint zijn een heel mooi detail, en maakt deze taart echt af !

9

Re: 60 jaar

Leuk idee zo die bloemen op je strik !