1

Onderwerp: Ingezakt biscuit

Hoi allemaal,

Mijn neefje is morgen jarig dus ik dacht ik bak ff een leuk meptaartje (18 cm) met veel slagroom (altijd leuk...) Gister had ik voorgenomen om het kapsel alvast te bakken zodat ik hem morgen alleen maar hoef te vullen en op te spuiten.....Vol goede moed ben ik begonnen en alles ging goed tot een kwartier voor einde baktijd..... hij was aan de achterkant helemaal ingezakt en aan de voorkant (?) kwam het deeg er overheen gelopen......Toen ik hem eruit haalde leek het net een ingezakte muts hihihi :/  Maar ja geen kapsel dus want ik heb hem weggegooid (was ook niet gaar ondanks de aangehouden baktijd en de sateprikker). Vanavond maar weer een nieuwe poging gewaagd, hij staat nu in de oven.
Wie weet wat ik fout heb gedaan?
Alvast bedankt voor de reacties!!

Groetjes,
Bianca

2

Re: Ingezakt biscuit

Hallo Bianca,

Wat vreemd zeg, stond je oven misschien een klein beetje open op een of andere manier? Is de 2e wel gelukt inmiddels?

Groetjes, Inge

Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat

3

Re: Ingezakt biscuit

Hoi Inge,

Ja, gelukkig is hij nu wel gelukt (nou de rest nog....). Ik denk dat ik de verhouding mix en water niet goed heb genomen (voor een 18 cm), maar al doende leert men toch? ;)

Groetjes,
Bianca