Onderwerp: Vulling: ik kan niet kiezen!!!
Hoi, hoi!
Laaaaang geleden dat ik hier was, maar nu dan eindelijk weer eens tijd om een taartje te bakken. Volgende week wil ik een stapeltaart (2 lagen) maken voor een familiereunie en ik heb geen idee wat voor een vulling ik zal gebruiken. Mijn moeder heeft nogal opgeschept over mijn taarten (tja, dat doen moeders...), dus ik heb wat waar te maken :-) Ik wil de taart vrijdag bakken, zaterdag vullen en bekleden (met marsefond) en zondag wordt ie opgegeten. Een botercreme vulling vind ik zelf niet zo lekker, die gebruik ik eigenlijk alleen maar om de taart mee in te smeren en om dijkjes te spuiten. Tot nu toe heb ik deze vullingen gebruikt:
Banketbakkersroom
Zwitserse room
Aardbeienbavarois
Rode sinaasappelbavarois
Bokkepootjesvulling
Chocolademoussevulling
En dan nog allerlei variaties met toevoegingen van jam, chocolade, vruchten e.d.
Ik zoek een vulling of combinatie die
Uno per Uno Workshops