Onderwerp: MMF te stug
Daar gaat ie weer, de mmf.
Ik heb mmf gemaakt en het was nog wel redelijke zacht, tot ik het verpakte. Het was echt heel erg goed verpakt, er kon echt geen lucht bij. Toch was het erg hard geworden en stug!
Ik probeerde het eerst te kleuren, dat kostte me al heel veel moeite. Daarna uitrollen wat ik op een gegeven moment heb opgegeven. De lap werd niet groot genoeg, ik moest heel veel kracht gebruiken en mijn aanrecht (en deegroller) begaf het bijna omdat ik er zo op zat te meppen, ik was gefrustreerd en had gewoon pijn van het rollen.
Oftewel, enkeltjes vuilnisbak. Marsepein gepakt, binnen een half uur gekleurd en taart bekleed.
Voor de volgende keer, hoe krijg ik het minder stug en hard!

ik ga het vanavond voor eerst proberen, en ach ik heb fondant achter de rug 
als ik iets in me kop heb zitten zal en moet het gebeuren. Nou het zat om de taart, dat is waar, maar overal onderaan scheuren en de kleur van wilton was er ook niet mooi elgaal gekomen. Ik had het in de magnetron gedaan, maar sukkeltje als ik ben dacht heey de buitenkant is nog niet zo warm doe hem er nog wel even in. Reslutaat? de binnekant was weer gesmolten en plakkerig.
