1

Onderwerp: tipje gevraagd.

hoi hoi


heeft er iemand een tip voor mij ik sneller mijn boter op kamertemeratuur krijg???

gisteren vergeten uit de koelkast te halen.

groetjes manon

2

Re: tipje gevraagd.

nonnes schreef:

hoi hoi


heeft er iemand een tip voor mij ik sneller mijn boter op kamertemeratuur krijg???

gisteren vergeten uit de koelkast te halen.

groetjes manon

De boter in dunne plakjes snijden en even verdelen over de bodem van een schaal of bord.

I believe in Sandy Claws

3

Re: tipje gevraagd.

dankje wel durfde het al niet in de magnetron te stoppen denk heb ik dadelijk boterjus

:s

4

Re: tipje gevraagd.

nonnes schreef:

dankje wel durfde het al niet in de magnetron te stoppen denk heb ik dadelijk boterjus

:s

Je kunt altijd boter in kleine blokjes snijden en dan op de laagste ontdooistand van de magentron met korte stukjes werken, 5 a 10 seconden, roeren, dan weer, net zolang totdat de boter smeuig is, maar rustend op kamertemp laten komen is altijd beter en veiliger. succes met je eerste taartje (als ik het wel begrepen ehb) :)

I believe in Sandy Claws

Re: tipje gevraagd.

ik zet het wel eens even in de oven, maar dan de oven bijv op 50 graden, even aan en dan laten staan tot het zacht is

s6 met je eerste taartje

Groeten @nnette, http://taartjebakker.mijnalbums.nl/
Bakt graag van alles zolang ik het zelf mag mixen!!

Re: tipje gevraagd.

Dat gebeurt mij ook zo vaak,ik zet het dan even 10-20 seconden in de magnetron,tussendoor even kijken hoe het gaat,en anders ietsje langer,gaat eigenlijk altijd goed!!!
Groetjes Darlene

7

Re: tipje gevraagd.

Inderdaad gewoon in de magnetron, laagste stand en steeds om de 10 seconden even checken. (meteen opschrijven hoe lang je het gedaan hebt, want je gaat het vast vaker vergeten, sprak zij uit ervaring).

Wat ik ook wel eens gedaan heb is het direct uit de koelkast meteen in de kitchen aid en toen even gewacht, komt op het zelfde neer als in kleine stukjes snijden denk ik.....

er is altijd wel een reden voor taart

8

Re: tipje gevraagd.

Gewoon uit de koelkast in de mixer. en dan draaien maar, wordt het vanzelf zacht en smeuiig.

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.

9

Re: tipje gevraagd.

Bakmams schreef:

Gewoon uit de koelkast in de mixer. en dan draaien maar, wordt het vanzelf zacht en smeuiig.

Hmmm.mijn koelkast is net 1 graad...en een baksteen roomboter in de mixer wordt echt niet zacht.....zelfs niet met mijn kitchenaid, meer kans dat hij er uit geprojecteerd wordt...... :)
Boter van die temp kun je amper snijden, dus echt niet mixxen.

I believe in Sandy Claws