Onderwerp: Bisquittaart
Heb net een taart gebakken (5 eieren met suiker en cakemeel). Deed het anders altijd met bloem. Nu heb ik hem gebakken en kwam heel goed omhoog. Meer dan anders. Helaas is deze weer gezakt (in de oven, in de laatste 20 minuten)tot aan het punt toen ik hem vulde. De rand staat er nog wel. Het is geen gezicht.
Heb ik iets fout gedaan? Wat moet ik doen om dit te voorkomen. Dat de taart weer inzakt.
Heb het nu gedaan met cakemeel, had niet anders meer, en omdat ik daar ook een recept van heb, en hierin staat dat je het ook met cakemeel kon doen. Beslag werd er luchtiger van. Zou hier dan ook misschien maizena doorheen moeten, zoals je dan bij het bloemmengsel doet?
Overigens hij smaakt wel erg lekker hoor! Toch maar gewoon opgegeten samen met de kinderen.
www.trendytaart.nl
Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.