Onderwerp: ben ff de draad kwijt...
Hoi,
Heb afgelopen week mijn eerste taart gemaakt ! Foto's volgen nog. Heb als vulling jam en botercreme met banketbakkersroom gebruikt. En afgestreken met 'gewone' botercreme (boter en suiker). Had alles zelf gemaakt (de banketbakkersroom uit een zakje van Dr. Oetker) dus dat recept van 1 deel boter, 1,5 deel bbr en 1/5 poedersuiker allemaal prima. Maar nu wil ik nog ff snel voor de webshop op vakantie gaat, iets bestellen. Maar nu ben ik in de war .
Heb op dit forum al veel gelezen over de botercrememix en botercreme extra.
In de webshop heb ik gezien dat ik mix voor botercreme kan bestellen en mix voor banketbakkersroom... wat moet ik nou?
die banketbakkersroommix is dus net zo iets als dat zakje van Dr. Oetker wat ik heb gebruikt? (Dit kun je dus ook alleen als vulling gebruiken, dus zonder toevoegen van boter of niet?)
En die botercrememix is om af te smeren en bijv. op cupcakes te spuiten? Is dit dan beter en lekkerder dan boter + poedersuiker wat ik zelf heb gemaakt? Jullie zijn allemaal erg enthousiast erover maar wat is dan het verschil?
Goed, enorm verhaal en een beetje warrig... maar ja da's nu ook het probleem
Hoop dat jullie me kunnen helpen.
Dank alvast