1 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:27)

Onderwerp: mijn kook/bakkunst

Hallo mensen,

\

2 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:28)

Re: mijn kook/bakkunst

Pistachnotenbonbons en kokosbonbons

\

3 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:11)

Re: mijn kook/bakkunst

???

\

4 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:28)

Re: mijn kook/bakkunst

Lebriouat "filokoekjes met pinda's en sesam

\

5

Re: mijn kook/bakkunst

miss_baby schreef:

bouty

http://img179.imageshack.us/img179/8207/3gq7.png


Halve kilo kokos
Halve nestle  ?????
Een handje pistache noten, Heel fijn malen
200 gr pure of melk chocolade

Huishoudfolie



Doe je pistasnoten en kokos in kom en beetje voor beetje Nestle
Tot je geen hand plakt.  ??????
Doe je mengsel op bakplaat of blad , je moet wel bedekt met folie anders plakt aanrecht. En ook folie op mengsel dan Rol je uit vierkant en ong 2 cm dikte, zie foto,
Mooie vierkant , Dan leg in koelkast ongeveer half uurtje

Intussen maak je chocolade au bain marie met scheutje olie
En voorzichtig doppel je kokos in chocolade en leg op houdhuisfolie werkplaat.
En doe je achterkant van de lepel mooie glad en beetje golf als boauty in Winkel, zie foto...

En dan leg in Koelkast.. Klaar en Smaak als in Winkel..

Hi,


het lijkt me erg lekker maar je recept is niet helemaal duidelijk, ik heb er vraagtekens bij gezet. misshien kan je het nog aanpassen.

alvast bedankt.

Groetjes Elvira

6 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:28)

Re: mijn kook/bakkunst

/

\

7 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:29)

Re: mijn kook/bakkunst

Marokkaanse croissants

\

8

Re: mijn kook/bakkunst

vwelvira schreef:
miss_baby schreef:

bouty

http://img179.imageshack.us/img179/8207/3gq7.png


Halve kilo kokos
Halve nestle  ?????
Een handje pistache noten, Heel fijn malen
200 gr pure of melk chocolade

Huishoudfolie



Doe je pistasnoten en kokos in kom en beetje voor beetje Nestle
Tot je geen hand plakt.  ??????
Doe je mengsel op bakplaat of blad , je moet wel bedekt met folie anders plakt aanrecht. En ook folie op mengsel dan Rol je uit vierkant en ong 2 cm dikte, zie foto,
Mooie vierkant , Dan leg in koelkast ongeveer half uurtje

Intussen maak je chocolade au bain marie met scheutje olie
En voorzichtig doppel je kokos in chocolade en leg op houdhuisfolie werkplaat.
En doe je achterkant van de lepel mooie glad en beetje golf als boauty in Winkel, zie foto...

En dan leg in Koelkast.. Klaar en Smaak als in Winkel..

Hi,


het lijkt me erg lekker maar je recept is niet helemaal duidelijk, ik heb er vraagtekens bij gezet. misshien kan je het nog aanpassen.

alvast bedankt.

Doe je pistasnoten en kokos in kom en beetje voor beetje Nestle
Tot je geen hand plakt.  ??????

ik bedoel Doe je pistasnoten en kokos in kom dan voeg je beetje voor beetje nestle kneden.. tot vulling niet meer in je hand plakt.. niet hard vulling en ook niet slap vulling.. "niet

\

9 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:29)

Re: mijn kook/bakkunst

Chocolade hoefjes


200 gr boter
120 gr basterdsuiker
1 eetl melk
1 snufje zout
1 theel vanillesuiker
250 gr bloem

boter om te vetten (of bakpapier)
gesmolten chocolade (puur of melk)

Doe boter, bastersuiker, melk , zout en vanillesuiker luchtig kloppen. Na  toevinging van  bloem even luchtig naklopoen. Van dit deeg koekjes in kratelmodel spuiten. Op een met boter ingevette bakplaat of beklede met bakpapier bakken (beetje goudbruin). Na het afkoelen de uiteinde even in gesmotlen chocolade dompelen en op bord leggen.

electrische oven 175°C
15 minuiten bakken

\

10 Laatst bewerkt door miss_baby (21-06-2007 21:48)

Re: mijn kook/bakkunst

:d

\

11 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:29)

Re: mijn kook/bakkunst

http://img59.imageshack.us/img59/2900/picture11ng7.jpg

\

12 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:30)

Re: mijn kook/bakkunst

schelpjes

\

13

Re: mijn kook/bakkunst

wat is nestl

14 Laatst bewerkt door miss_baby (10-05-2007 17:09)

Re: mijn kook/bakkunst

claartje schreef:

wat is nestl

\

15

Re: mijn kook/bakkunst

bedankt, dan weet ik wat je bedoelt. Ik maak daar altijd hele lekkere pudding van!

16

Re: mijn kook/bakkunst

claartje schreef:

bedankt, dan weet ik wat je bedoelt. Ik maak daar altijd hele lekkere pudding van!

kan gecondenseerde melk in pudding maken???? ik wist niet

\

17 Laatst bewerkt door chokoala (11-05-2007 10:42)

Re: mijn kook/bakkunst

met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!

Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M...... :)

Erika

18

Re: mijn kook/bakkunst

chokoala schreef:

met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!

Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M...... :)

Erika

bedankt voor een tip...:D

\

19

Re: mijn kook/bakkunst

chokoala schreef:

met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!

Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M...... :)

Erika

ja klopt zo doe ik het ook maar vindt hem wel wat zoeter, ga lieverd voor de caramel van bebogen scheelt weer wat werk (hihihi)

20

Re: mijn kook/bakkunst

Ziet er lekker uit miss_baby

21

Re: mijn kook/bakkunst

7alawyat schreef:
chokoala schreef:

met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!

Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M...... :)

Erika

ja klopt zo doe ik het ook maar vindt hem wel wat zoeter, ga lieverd voor de caramel van bebogen scheelt weer wat werk (hihihi)

Ja ik ook gebruik bebogen die smeer op brood...
dit is handig toch ;)

\

22

Re: mijn kook/bakkunst

7alawyat schreef:

Ziet er lekker uit miss_baby

Dank je :-X

\

23 Laatst bewerkt door miss_baby (18-03-2008 22:30)

Re: mijn kook/bakkunst

marscaramalecrunchies bonbons




Soorry mensen dat iik alle foto's en recepten verwijder...)

\

24

Re: mijn kook/bakkunst

Tjee, ik zie hier toch allerlei lekkers voorbij komen :9! Ik vind eigenlijk wel dat ze allemaal een eigen topic verdienen hoor :Y!

www.detaartentantes.nl
Workshops en webshop taartdecoratie. Ook afhalen in Zwolle en Elburg!

Berichten [ 24 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren

DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » mijn kook/bakkunst