Onderwerp: mijn kook/bakkunst
Hallo mensen,
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » mijn kook/bakkunst
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo mensen,
Pistachnotenbonbons en kokosbonbons
???
Lebriouat "filokoekjes met pinda's en sesam
bouty
http://img179.imageshack.us/img179/8207/3gq7.png
Halve kilo kokos
Halve nestle ?????
Een handje pistache noten, Heel fijn malen
200 gr pure of melk chocoladeHuishoudfolie
Doe je pistasnoten en kokos in kom en beetje voor beetje Nestle
Tot je geen hand plakt. ??????
Doe je mengsel op bakplaat of blad , je moet wel bedekt met folie anders plakt aanrecht. En ook folie op mengsel dan Rol je uit vierkant en ong 2 cm dikte, zie foto,
Mooie vierkant , Dan leg in koelkast ongeveer half uurtjeIntussen maak je chocolade au bain marie met scheutje olie
En voorzichtig doppel je kokos in chocolade en leg op houdhuisfolie werkplaat.
En doe je achterkant van de lepel mooie glad en beetje golf als boauty in Winkel, zie foto...En dan leg in Koelkast.. Klaar en Smaak als in Winkel..
Hi,
het lijkt me erg lekker maar je recept is niet helemaal duidelijk, ik heb er vraagtekens bij gezet. misshien kan je het nog aanpassen.
alvast bedankt.
/
Marokkaanse croissants
miss_baby schreef:bouty
http://img179.imageshack.us/img179/8207/3gq7.png
Halve kilo kokos
Halve nestle ?????
Een handje pistache noten, Heel fijn malen
200 gr pure of melk chocoladeHuishoudfolie
Doe je pistasnoten en kokos in kom en beetje voor beetje Nestle
Tot je geen hand plakt. ??????
Doe je mengsel op bakplaat of blad , je moet wel bedekt met folie anders plakt aanrecht. En ook folie op mengsel dan Rol je uit vierkant en ong 2 cm dikte, zie foto,
Mooie vierkant , Dan leg in koelkast ongeveer half uurtjeIntussen maak je chocolade au bain marie met scheutje olie
En voorzichtig doppel je kokos in chocolade en leg op houdhuisfolie werkplaat.
En doe je achterkant van de lepel mooie glad en beetje golf als boauty in Winkel, zie foto...En dan leg in Koelkast.. Klaar en Smaak als in Winkel..
Hi,
het lijkt me erg lekker maar je recept is niet helemaal duidelijk, ik heb er vraagtekens bij gezet. misshien kan je het nog aanpassen.
alvast bedankt.
Doe je pistasnoten en kokos in kom en beetje voor beetje Nestle
Tot je geen hand plakt. ??????
ik bedoel Doe je pistasnoten en kokos in kom dan voeg je beetje voor beetje nestle kneden.. tot vulling niet meer in je hand plakt.. niet hard vulling en ook niet slap vulling.. "niet
Chocolade hoefjes
200 gr boter
120 gr basterdsuiker
1 eetl melk
1 snufje zout
1 theel vanillesuiker
250 gr bloem
boter om te vetten (of bakpapier)
gesmolten chocolade (puur of melk)
Doe boter, bastersuiker, melk , zout en vanillesuiker luchtig kloppen. Na toevinging van bloem even luchtig naklopoen. Van dit deeg koekjes in kratelmodel spuiten. Op een met boter ingevette bakplaat of beklede met bakpapier bakken (beetje goudbruin). Na het afkoelen de uiteinde even in gesmotlen chocolade dompelen en op bord leggen.
electrische oven 175°C
15 minuiten bakken
:d
schelpjes
wat is nestl
wat is nestl
\
bedankt, dan weet ik wat je bedoelt. Ik maak daar altijd hele lekkere pudding van!
bedankt, dan weet ik wat je bedoelt. Ik maak daar altijd hele lekkere pudding van!
kan gecondenseerde melk in pudding maken???? ik wist niet
met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!
Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M......
Erika
met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M......
Erika
bedankt voor een tip...:D
met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M......
Erika
ja klopt zo doe ik het ook maar vindt hem wel wat zoeter, ga lieverd voor de caramel van bebogen scheelt weer wat werk (hihihi)
Ziet er lekker uit miss_baby
chokoala schreef:met die gecondenseerde gezoete melk, die het volgens mij is, kun je ook heerlijke caramel maken !!
wikkel van het blikje halen, en het blik in een pan met water op het vuur zetten. 3 uur zachtjes laten koken......wel zorgen dat het blikje onder water blijft, dus niet alles laten verdampen!Af laten koelen, blik open maken, en je hebt heerlijke caramelsaus, die erg lijkt op de caramel van de fastfoodketen met de M......
Erika
ja klopt zo doe ik het ook maar vindt hem wel wat zoeter, ga lieverd voor de caramel van bebogen scheelt weer wat werk (hihihi)
Ja ik ook gebruik bebogen die smeer op brood...
dit is handig toch
Ziet er lekker uit miss_baby
Dank je :-X
marscaramalecrunchies bonbons
Soorry mensen dat iik alle foto's en recepten verwijder...)
Tjee, ik zie hier toch allerlei lekkers voorbij komen ! Ik vind eigenlijk wel dat ze allemaal een eigen topic verdienen hoor !
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » mijn kook/bakkunst
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.