Hallo Ellie,
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is, als je nog stukjes boter ziet is het niet goed gemengd. Sowieso moeten alle ingredienten bij voorkeur op kamertemperatuur zijn, dus ook de eieren en de melk. De oventemperatuur kun je beter langzaam laten opkomen, als je normaal 20 minuten op 200 graden doet, doe dan nu 5 min. op 150 graden, 10 min. op 170 en dan nog ca 5 minuten op 200. Dan komen ze geleidelijk aan omhoog en dan krijg je niet van die punten. Aan je cupcakes te zien zou ik ze ook iets voller doen. En wel even voelen aan het einde van de baktijd of ze nog langer moeten bakken.
Binnenkort trouwens te koop in de webshop: extra cake mix voor overheerlijke cake en cupcakes van banketbakkerskwaliteit... maar ja, daar heb je nu niets aan
Groetjes, Inge
Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat