Onderwerp: fondant blijft zo kleverig en zo...
Hai,
Gisteren een prinsessentaart gemaakt en een 'gewone' ronde, waarvan ik straks wel foto's zal plaatsen, staan nu nog op het kaartje.
Maar even een vraag over fondant:
* op de taart heeft het de neiging om nogal kleverig te worden. Wat kun je hier aan doen? (ik heb al een botercreme gebruikt zonder toevoeging van water, dus alleen roomboter, poedersuiker en vanillesuiker)
* als tijdens het werken met het fondant de handel erg droog wordt doordat je maar met poedersuiker blijft strooien, kun je dan een paar druppels water er door heen gooien?
* ik had de witte Ballina Paste-to-Cover Cakes 'chocolate' , maar zjin mijn smaakpapillen nou werkelijk zo aangetast? (keelontsteking) Niemand bij ons proefde echt een chocoladesmaak; ja heel erg vaag in de verte, om de hoek, en dan nog 20 km verder...
Alvast bedankt voor jullie hulp!
Niels.
Wil je onze taarten zien? Bezoek dan: http://www.nisastaarten.nl