Ik heb vandaag ook een taart gemaakt. Hij is net af.
Wat een ellende, door deze vochtige warmte was de fondant (ballina) precies een enorme kauwgum. Rekken, scheuren...
Hij lag er op en scheurde alsnog in twee. Even kon ik wel een potje janken. Want het is voor een onbekend iemand.
Dan er terug afgehaald, terug gekneed (alhoewel er botercreme tegen hing) en poging twee.
Ik heb alles wel kunnen camoufleren, het is de bumbataart, camouflage onder andere het verdiep waar de olifant op staat. (zat een scheur in)
Gewoon in een kast gezet, in de gang, ons koelste plaats en hopen dat hij het overleeft tot morgen.
Nu wil ik airco!!!!
Vreselijk dit weer !
Dus ik weet het ook niet, maar koelkast , dat durf ik ook niet doen.
Wat ik net bedacht, misschien is het met dit soort weer wel zinvol om er gewoon een handje tylose onder te doen? Het zal niet keihard worden maar de boel toch wel wat verstevigen ????