Onderwerp: vers fruit
Hallo,
ben druk bezig met de voorbereidingen van een bestelling. Ik mag 2 dooptaarten maken, maar helaas heb ik nogal aanwijzingen gekregen. (hij mag bvb niet bekleedt worden met marsepein ofzo: in Belgie is dat niet zo gekend)
Het moet dus een 'klassieke' slagroomtaart met fruit worden. Ik had graag vers fruit gewild als vulling op de laag slagroom, maar ik twijfel welke combinatie ik kan gebruiken. ik heb al rare dingen gehoord over kiwi en ananas, dus dat is misschien een beetje riskant.
Ik wil dus zeker al aardbeien gebruiken, wat kan ik daar nog bij doen?
Banaan? Of wordt dat te bruin? Ze komen hem zaterdagochtend halen, om 's middags te eten (en hij moet een halfuurtje mee in de auto). Hij moet dus vrijdagavond zeker al gevuld zijn. Verse mandarijntjes vind je nu niet meer zeker? Of zou ik appelsien kunnen gebruiken?
aarbei, banaan, druif, ...?
Graag tips!