Onderwerp: Vragen over eiwitglazuur en fondant
Hallo allemaal
Ik heb al de hele bibliotheek leeg geplunderd op taart/decoreerboek ( en maandag ga ik er nog meer zoeken indien er op de kinderfeest afdeling ook nog liggen schijnbaar volgends de biebsite) maar na al druk gelezen te hebben had ik toch nog wat vraagjes.
- Hoe lang kun je eiwitglazuur bewaren (gemaakt dat met eiwitpoeder ) En hoe kun je het dan het beste het bewaren?
- Kun je eiwitglazuur ook gebruiken in plaats van fondantglazuur (zoals in het boek hoe versier ik een lekker koekje wordt gedaan) of krijg je dan een minder mooie elgaale kleur?
- waarom gebruik je nou z’on bloemnagel? Om het effect te krijgen dat de bloemblaadjes wat omhoog staan? En hoe kan je z’on effect bereiken met eiwitglazuur?
- Kun je van fondantglazuur ook figuurtjes boetseren? Zoals een roos of vierkantjes. En hoe lang is zoiets dan houdbaar?
Beetje veel vragen maar kon het niet vinden via de zoekfunctie ( of misschien eroverheen gekeken) of in me boeken. Hoop dat iemand het hier weet.
Groetjes Eveline