Onderwerp: tylose
Ik heb gelezen dat je tylose door de fond of marsepein kan kneden om bettere letter te kunnen maken met de tappits. Weet iemand de verhoudingen?
http://www.taartenenzo.mijnalbum.nl
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » tylose
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb gelezen dat je tylose door de fond of marsepein kan kneden om bettere letter te kunnen maken met de tappits. Weet iemand de verhoudingen?
Hoi Lisette
Voor normaal gebruik is het 2 theelepels voor 500 gram marsepein. Dit staat tenminste op het doosje. Maar dat wist je misschien al Ik weet niet of het dan precies goed is voor de letters... sorry
Nee, ik heb ooit tylose gekocht en ben de rest vergeten. Hoe wat en waarom. Dus dank je wel. Zou het zowie zo wel zolang houdbaar zijn?
hallo lisette
ik heb gehoord als je een balletje marsepein hebt om de letters van te maken je dat even in tylose dopen en dan er door kneden dat moet voeldoende zijn.
anders zit je met zulke grote stuken marsepein met tylose er in.
Ik doe ook altijd wat ik nodig heb even in de tylose dopen, puur op de gok dus
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » tylose
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.